Styrelseledamot Shahin Baharan presenterar sig

Jag heter Shahin Baharan och är en 23 år gammal pokerspelare som spelat på heltid i fyra år. Spelar både cashgame och turneringar online, samt roliga turneringar live ute i europa. Jag har jobbat på Redbet som support, samt varit en sponsrad spelare av HeyPoker.

Jag är i grund och botten en internetspelare och forumit på pokerforum som lärt känna flera av mina närmsta vänner genom just forumet. Vi är av en helt annan skola vilket naturligtvis betyder att vi har ett annat sätt att se på poker. Jag har till exempel inga starka känslor när det kommer till spelmonopolet och har aldrig tidigare varit medlem i SvePof. Inte heller är jag envis med mina åsikter och jag säger jag alltid det jag tycker då jag vågar ha fel. Just därför är jag ett bra tillskott i styrelsen då det behövs en internetspelare med annorlunda åsikter.
Genom åren som pokerspelare har jag fått äran att träffa väldigt intelligenta individer som normalt aldrig hade engagerat sig i pokerförbundet eller arrangemangen av SM då dessa personer nöjer sig med att bara spela poker. Nu kan jag däremot få deras röster hörda och det kommer att leda till förbättring då åsikterna hamnar i rätt händer.

Annars är jag en livschillare, frilansande journalist som älskar att skriva, bloggare, twittrare och en omaha fisk som sett pokerlandet mer än 50 gånger.

Ha det bra,

Shahin