Schema klubbkonferens Västerås 21:a september

Äntligen har vi kunnat få alla punkter på schemat bekräftade så här följer det i sin helhet:

09.00 – 10.30 SvePof, för klubbar och medlemmar

10.30 – 12.00 Föreningsdrift – bridge som exempel

12.00 – 13.00 Lunch

13.00 – 14.00 Spelberoende

14.00 – 17.00 Lotteriinspektionen – föredrag samt paneldebatt/Q&A

Det kommer även att bli en förmiddags- samt eftermiddagsfika, till kvällen är det i nuläget inga aktiviteter inplanerade men en middag kan intas i all enkelhet på Bishops Arms som ligger i samma byggnad som hotellet. Rubrikerna på programpunkterna kan komma att ändras men dessa bör ge alla intresserade en relativt klar bild om vad som kan väntas, vi hoppas att det är många som känner sig manade att närvara.

Platsen är som tidigare utannonserats Elite Stadshotellet i Västerås, datumet som gäller är den 21:a september. Det finns hotellrum att tillgå för långväga gäster, vi har bokat upp 10 enkel- samt 10 dubbelrum i nuläget.