Leaderboard inför sista omgången, ingen SM-vinnare…

Am44nda gjorde ett miniryck i Leaderboarden, har nu 166 p. Delad andraplats mellan mikkim14 och GALLIANO på 148 p. Tätt bakom dessa två, men ska någon hinna ikapp? Endast en omgång kvar, nu på på söndag, 22/4, kl. 20.00, Texas 6max, inköp $55.

Topp10:
Leaderboard2018Topp10_Omgång 4

Hela listan: LeaderBoard_PSMO_2018_Omgång4

Vad gäller Svensk Mästare i Texas High Roller och PLO får vi avvakta, vi efterlyser återigen medlemmars nicknames på 888-poker! Skicka ett mail till medlem@svenskapokerforbundet.se där du anger ditt namn och ditt pokeralias på 888-poker, om du inte redan gjort det förstås. Vi behandlar alla nickname, precis som vårt medlemsregister, med sekretess.
Endast bekräftade medlemmar kan vinna SM-titeln!

Även ni som deltar i Leaderboarden, viktigt att vi har era nicknames för att ni ska kunna ta del av de extra priserna!