Live-SM 2020 inställt!

Poker Event och Svepof har beslutat om att ställa in årets Poker-SM Live, anledningen är det ökade antalet smittade i Sverige och Europa vilket innebär att kravet på karantän stipulerat av den estländska regeringen i princip är helt omöjligt att undslippa.
Vidare kan inte vi på arrangörssidan riskera våra spelares eller all personals hälsa i och med genomförandet av ett SM utomlands.Det är naturligtvis mycket tråkigt att inte få genomföra spelarnas SM men i nuläget det enda rätta beslutet att ta.
Det ska också tilläggas att vi har tittat på alternativa lösningar såsom att genomföra enskilda licensierade evenemang på svensk mark men pga de restriktioner som gäller för evenemang inte fått möjlighet att söka licens. Mer detaljerad information kommer presenteras på Seat Open av Poker Event.

Vi beklagar detta och hoppas ni har överseende med detta. Har ni bokade paket så hänvisar vi detta till Poker Event. Vi hoppas att världen snart återgår till det normala så vi kan ses och spela livepoker igen.