Intervju med NOETKAKA

I PLO Hi/Lo segrade Pontus Dargren!

noetkaka

Hur känns det att kunna titulera sig svensk mästare i online-SM 2017?
Det är alltid kul med en titel och även om det inte är den mest prestigefyllda så är ett SM-Guld alltid ett SM-Guld!

Var du illa ute någon gång eller flöt det på?
Ja mest hela tiden, tror jag ledde turneringen 4 gånger på vägen och låg sist lika många gånger, bland annat gick jag från ledning till sistaplats på bubblan för att vare upp i toppen igen innan galningen bombomlöf sköt ut sig så att bubblan sprack. Det kändes ganska bra hela tiden, jag tyckte mig ha ett litet övertag på de flesta, men samtidigt kommer så många lägen där jag bara gissar och hoppas det funkar.

Någon extra minnesvärd hand under turneringen?
Nej spelar så otroligt lite Omaha Hi/Lo så har lite svår att minnas händerna specifikt, men mest nöjd är jag nog med att jag lyckades få igenom 2-3 större genomtänkta bluffar. Det känns annars som att de flesta väntar på att hitta A2xx och försöker få in allt och hoppas på det bästa.

När kände du att det här tar jag hem?
Jag hade väldigt bra känsla på bubblan när jag gått från sistaplatsen upp till 1-2 nånstans igen, men jag var nog nere och låg sist igen med 4 kvar sedan så egentligen hade jag inte läget under kontroll förrän jag satt med stort markerövertag Heads up.

Har du spelat poker länge?
Sen jag fyllde 18, jag antar att det får räknas som länge.

Blir det Live-SM i Tallinn nu i höst?
Det blir det definitivt, jag tycker verkligen att alla ska se till att åka dit! Jag har haft några av mina roligaste liveupplevelser på tidigare SM och nu tycker jag det är dags att se till att Live-SM växer på riktigt.

Något du vill tillägga?
Jag vill rikta ett extra stort tack till Dargren Ultras som alltid stöttar mig, jag hade aldrig vunnit utan er!

Stort grattis från Svenska Pokerförbundet!