Poker-SM Online på PartyPoker!

POKER-SM ONLINE 2019 SPELAS PÅ PARTYPOKER!

Svenska Pokerförbundet och Partypoker har kommit överens om att Online-SM 2019 kommer att spelas på Partypoker 21/4 – 5/5.

Flertal satelliter med två garanterade platser till Main Event kommer köras med start från 31 mars. Vid sidan om detta går partypokers dagliga MTT feeders och satelliter till alla inköpsnivåer $22, $55 och $109 i klienten från $0,55, dygnet runt alla dagar i veckan och vid vinst kan man redan nu registrera sig till SM-eventen. Man kan alltså börja kvala redan idag!

Spelschemat är som följer:
Sö 21/4 – Freeroll  $0,00
On 24/4 – PLO $55
Fr 26/4 – Lowroller $22
Lö 27/4 – Turbo $55
Sö 28/4 – Deepstack $55
On 1/5 – PLO8 $55
Fr 3/5 – 6max $55
Sö 5/5 – Main Event $109

Partypoker är ett av världens största pokerrum och har stöttat pokerfestivaler som WTP och  WSOP samt har stora populära onlineserier som Monster Series, Powerfest och MILLIONS Online. De kommenterar samarbetet:

– Vi ser Sverige som en viktig marknad och vi vill ge vår spelarbas de värden som vi tror främjar svensk poker. Ett sådant värde är ett starkt förbund som ser till spelarnas bästa, inte minst nu med ny spellag, säger Manda Nguyen, Partypoker Country Manager Sweden.

Daniel Olsson från Svenska Pokerförbundet kommenterar:

– Vi är glada över att kommit överens med Partypoker som är en av världens största aktörer inom poker. Med ett avtal som gynnar våra medlemmar med flera garantisatelliter, en hel del addade värden som presenteras senare och inte minst med bra kvalsteg till samtliga turneringar i SM-serien så kommer Online-SM bli ett stort lyft.

För mer information:
daniel@svenskapokerforbundet.se