Online-SM 2024 på Unibet – Vinnare av Event #11 PLO Lowroller, SmellMyNutz7!

En dryg månad sedan Online-SM gick på Unibet, men gåshuden finns sannerligen kvar efter att så många nya Svenska mästare korades. Näst ut att säga några ord efter segern är vinnaren av PLO Lowroller; Greger ”SmellMyNutz7” Larsson!

Stort grattis till segern i PLO Lowroller, Greger! Det är en dryg månad sedan titeln bärgades; svävar du fortfarande på moln?

Jag sparar mig till en större vinst live med molnsvävandet, men det är sjukt kul att få gå hela vägen.

PLO Lowroller var Event 11 av totalt 12 som spelades i år; det var i sista sekund du tog hem en titel. Är det din första SM-titel?

Ja, har bara varit nära ett gäng gånger så skönt att ta hem en liten titel.

Hur var turneringen? Några händer som sticker ut?

Det var en hand som blev obekvämt stor för att jag slog om pre-flop och fick lov att köra en trevägs med Q J 10 9 double suite mot AAXX och JJKX. Båda färgdragen var blockade men jag lyckade dra in en stege och stacken for upp till 2:a plats, så den var såklart avgörande. Sista handen i turneringen åkte det in på flop som var K 10 8 med två hjärter, fienden floppade set i 10:or och jag top-pair med nötfärgsdrag. En vacker hjärter sju landade på turn och rivern blankade.

Var det en slump att det blev just en PLO-titel, eller är fyra kort ditt föredragna spel?

Jag gillar PLO, speciellt live och i turneringsform. Några finalbord live men ingen titel hittills, så den får jag fortsätta jaga!

Hur gick resterande del av årets Online-SM på Unibet? Någon framgång i exempelvis Main Event?

Samma kväll som PLOn gick jag riktigt bra i den andra turneringen. Jag låg topp 5 länge men förlorade en stor balja mot slutet med KK (#standard). Main fick jag aldrig igång något kul.

För den som inte vet: vem är Greger Larsson? Hur har din pokerresa sett ut genom åren, och vilken är karriärens höjdpunkt?

Hobbyspelare från Borlänge och lirar mest för att träffa allt galet folk därute, jag och Ninni (sambo, red. anm.) försöker komma iväg på SM och några till mindre event som The Festival, Coolbet Open & Kings of Tallinn. Väntar fortfarande på höjdpunkten, men om jag skall plocka ut en så får det bli Battle of Malta där jag kom på 15:e plats efter att ha torskat en stor pott med AQ mot A10, suck….

Vad är nästa pokeräventyr?

Svar: Det blir nog The Festival Rozvadov.