Glenn Hysén ställer upp i Online-SM OCH behöver din hjälp!

Allas vår hatälskade karaktär Glenn Hysén planerar ta hem Online-SM i poker. Han har visst bestämt sig för att det inte räcker med sportgrodor utan nu är det dags för honom att göra ett par pokergrodor. Alternativt sätta sveriges uppnosiga pokerelit på plats? Han ställer i allafall upp i årets Online-SM (start 27e September dvs om en dryg vecka bara), men är så pass ödmjuk så han förstår att han behöver lite hjälp på vägen.. För den som tror den kan hjälpa honom att ro hem bucklan så delar han alla förmodade vinstpengar med den som väljs ut till coach. Är det du som ska hjälpa Glenn? Gå då genast in här och läs mer!

Ni har väl för övrigt inte missat övervärdet som erbjuds i årets Online-SM? Det är en miljon kronor utlovat till vinnaren av mainevent (i dagsläget 205 spelare anmälda á 200€ så räkna själv ut övervärdet) ! Dessutom skickas ju bäst rankade spelaren från online-SM till Vegas och WSOP!

Good skills vid onlineborden!