Anders Jonasson presenterar sig!

47 år ung och i ett förhållande som man säger på Facebook.

Har sedan 1987 varit egen företagare i olika former i och olika branscher, allt ifrån byggnation till reklam och marknadsföring. Jobbade b.la under 4 årstid med en rikstäckande skraplott.

Som så många andra har jag vuxit upp med kortspel och fastnat i och med nätpokerns intåg. Hade sedan lyckan att få erbjudandet om att tillsammans med ett gäng driva en liten go pokerklubb i Göteborg, numer är jag endast kvar som revisor i klubben. På senare tid har jag dock dragit igång live-satelliter till utlandsturneringar som EMOP och EDPT. Detta är sådant som jag skulle vilja stimulera andra klubbar att göra.. Jag har haft turen och vinna lite olika pokerresor som GSOP, EMOP, PPC och lite annat. Resor av det slaget är så skoj och så många underbara människor jag träffat på dessa resor har gjort att hela mitt pokerspelade nu handlar om att kvala in till olika liveturneringar.
Som Pokerspelare är jag en riktig nit, bluffade en gång 2009 och blev pinsamt avslöjad så favorithanden är obv den vinnande! Som största pokerframgång måste jag klassa rankingsegern 2011 på Fiskeklubben å de e stort!

Min bästa egenskap tror jag är att jag kan blanda allvar och humor. Jag är övertygad optimist och säker på att morgondagen kommer bli den bästa dagen i mitt liv.

Klonk på er!