”Hogge” är förbundets nye kassör

Fredrik ”Hogge” Götesson heter jag, 36-årig smålänning som numera bor på Hammarö tillsammans med min fru. Hammarö är en lite kommun strax söder om Karlstad. Jag jobbar som utbildninghandläggare med budgetansvar på en statlig myndighet (MSB).

För mig är poker ett socialt spel. Av denna anledning spelar jag bara nätpoker med mål att kvala in mig på liveevent. Sista åren har det inte blivit någon nätpoker alls, förutom pokerallsvenskan.

I Karlstad har jag spelat med samma gäng i 7-8 år. Många av dessa spelare är väldigt duktiga och de har hjälpt mig gå från megafisk till fisk. Helt ärligt är jag ganska dålig på poker men jag älskar det. Texas försöker jag undvika, SöKö8 är favoritspelet.

I styrelsen har jag fått uppdraget att agera som kassör. Detta är inte nytt för mig, då jag haft samma roll i andra föreningar. Alla som var på årsmötet vet att det kommer bli en utmanande uppgift, som jag tar åt mig med entusiasm.