Ny sida – Funktionärer 2005-2011

Det har efterfrågats en historisk återblick över vilka som har suttit i styrelsen och vi har nu gått igenom de protokoll och verksamhetsberättelser som finns att tillgå och tror att vi har hittat rätt personer till rätt år. I dokumentet finns även länkar till de verksamhetsberättelser som respektive styrelse är ansvariga för. Tyvärr finns inte samtliga verksamhetsberättelser tillgängliga. Vi jobbar på att få fram dem och publicerar dem när vi får tag på dem.

Här hittar du sidan.

Denna historiska återblick har tagit ganska lång tid att få fram och det har helt enkelt varit för att vi velat vara säkra på att vi fått med rätt namn på rätt år. Detta är inte minst viktigt då vi ju har en revision som pågår för fullt.

Vi är medvetna om att de dokument vi har att tillgå kansek inte är tillförlitliga till 100% och de finns också en chans att tryckfelsnisse kan ha varit framme vid skapandet av dokumentet. Hittar ni några fel eller känner till någon eller något som vi missat så hör av er på info@svenskapokerforbundet.se så ska vi försöka fixa det så snabbt som möjligt.

Vi vill främst tacka Anders Andersson, Ola Brandborn, Murat Sahan och Peder Månson för er hjälp med att bena ut detta dokument.