Poker-SM Online leaderboard – vinn ett paket till SM Live

Poker-SM online kommer närmare och närmare och vi tänkte det var dags att släppa ytterligare en nyhet kring detta event. Det kommer under hela Poker-SM online att finnas en leaderboard kopplad till samtliga event (utom ladies-eventet) där man i vart och ett av eventen samlar på sig poäng som kan omvandlas till ett Poker-SM live-paket om man vinner.

Kortfattat kan man säga att de bästa i varje turnering får poäng som sammanställs i en ranking och där priser delas ut till top-20 enligt listan här nedan. Läs mer på Pokerstars sida som jag kommer länka till så snart de har den uppe.

Online-SM leaderboard

1:pris: Paket till Poker-SM Live Main Event (inköp, resa och boende, värde €1500)
2:a pris: $500
3:e pris: $300
4-10 – $215-tickets
11-20 – $55-tickets

OBS: Leaderboarden gäller för alla event utom ”Ladies”.

Poker-SM Online spelas på Pokerstars 28 okt – 5 nov och består av 16 event totalt. Läs mer här

Du missar väl inte att bli medlem i SvePof? Här hittar du information om hur du blir det redan idag.