Björn ”Bjoelle” Eriksson presenterar sig

Hej
Såsom merdelen av er som läser detta kan jag väl kalla mig för ”Pokerspelare”. Många har säkert träffat mig på diverse turneringar runtom i landet då jag är en frekvent besökare på olika klubbar, även om jag primärt är en onlinegrinder. För er som inte känner mig sen tidigare är det jag som går undet nicket ”Bjoelle” på diverse pokersajter och forum. Jag är ny och yngst i styrelsen 2013 trots min av många ansedda gubbiga framtoning. Är ursprungligen från den allmänt känt regniga staden Borås men hamnade i Hultsfred för ett antal år sen, och där har jag blivit kvar.

Har lite blandad utbildning i bagaget, en avhoppad lärarutbildning men även inom media, något jag ett tag kombinera som lärare på ett Mediagymnasium. Sen kom Pokern och det har sen dess varit min huvudsakliga sysselsättning i snart 4år, eller kanske mer, vem räknar?

Så varför sökte jag mig till förbundet? Finns många anledningar, men den primära är att jag har åsikter om det mesta, och när man som mig dessutom gärna ventilerar sina åsikter till andra är det väl lämpligt att även göra något. Jag brinner såsom Koivu lite extra för klubbpokern, men även för gemene pokerspelares rätt att få utöva sin hobby/arbete under rättvisa och klara förutsättningar. Det gäller såväl att få spela en turnering om några hundralappar som att ha klara regler för vad som gäller vid beskattning av poker.

/Björn Eriksson