Konferens på gång

Svenska Pokerförbundet håller för tillfället på att planera en endagskonferens med klubbarna och dess företrädare som målgrupp, det ska vara en temadag fylld av nyttiga föreläsningar/workshops och paneldebatter. Vi har inget detaljerat schema att erbjuda ännu men ämnen som ska avhandlas är spelberoende, juridik, föreningsdrift bland annat. Vi hoppas på att få dit några prominenta gäster samt intressanta pjäser på den spelpolitiska scenen, vi kan nog lova att det kommer att erbjudas en hel del matnyttigt. 

Vad vi behöver veta nu är vilka klubbar som finns därute och vilka som skulle kunna tänkas vara intresserade av något dylikt, hör gärna av er på roberts@svenskapokerforbundet.se med er kontaktinformation snarast så ser vi till att hålla er uppdaterade om det som komma skall.