Datum och lokal spikad för klubbkonferensen

Nu har vi äntligen kunnat spika datum och plats för den planerade klubbkonferensen, den kommer att hållas den 21:a september 2013 på Elite Stadshotellet i Västerås. Därmed är det nu fritt fram att anmäla sitt intresse för att deltaga, vi räknar med att det hela håller på från 09.00 till runt 18.00 och efter det finns det möjlighet till övernattning för de som är långväga gäster. Middag kommer också att erbjudas för de som känner sig manade, dock är det till ett självkostnadspris som vi får återkomma om.

Ni som är intresserade kan väl vänligen höra av er snarast så att vi kan säkerställa nödvändigt antal rum på hotellet, hela arrangemanget är gratis bortsett från middagen och resekostnader. Målgruppen är människor som direkt eller indirekt är involverade i klubbpokern runtom i Sverige, ämnena som berörs under dagen kommer att vara fokuserade på olika frågor och aspekter av klubbpokern.

Maila på roberts@svenskapokerforbundet.se för att anmäla ert intresse/deltagande.