Martin Jacobson skriver svensk pokerhistoria!

Tre spelare återstår i finalen av World Series of Poker Main Event. När de startade under natten svensk tid var de den klassiska November Nine och efter många timmars spel var det dags att runda av med tre återstående och en av dessa är Martin Jacobson från Lidingö i Stockholm.

Jorryt van Hoof (Holland) – 89 625 000
Martin Jacobson (Sverige) – 64 750 000
Felix Stephensen (Norge) – 46 100 000

martin_jacobson_ft

Martin, 27, har redan många framskridna placeringar och nästan nio miljoner dollar i inspelade turneringsvinster. Han gjorde sig ett namn på pokerscenen 2008 när han satt på finalbordet i EPT Budapest och därefter har det gått käpprakt uppåt. Han har bland annat två andraplaceringar i EPT Main Event och ett WSOP-finalbord på sin meritlista.

Topp tre har han redan skrivit svensk pokerhistoria som bästa svensk i Main Event under VM men självklart håller vi tummarna för att han tar sig hela vägen och blir den första svenska världsmästaren genom tiderna.

Livesändningarna startar vid halv tre inatt med en halvtimmes förskjutning. Vi gissar att hela Pokersverige kommer att sitta bänkade framför sina datorer.

Stort lycka till Martin!