Jacobson världsmästare i poker!

Det är över. Efter knappt fem timmars spel under natten svensk tid med hela Pokersverige railandes (tror vi i alla fall) kammade Martin Jacobson hem världsmästartiteln. Efter att ha tagit över ledningen från Jorryt van Hoof tittade han aldrig tillbaka och gav inte ifrån sig ledningen en enda gång. Efter att ha slagit ut holländaren ställdes han i en helskandinavisk heads-up mot norrmannen Felix Stephensen där han hade mer än dubbelt så mycket marker till att börja med men det skulle inte dröja länge förrän ledningen var överlägsen och det var även hans hand när de två hamnade all-in före floppen med A9 mot två tior. Både nia och tia på floppen och redan på turn var det hela över och Martin stod som segrare.

27 år gamla Martin Jacobson blev därmed första svenska världsmästaren i poker genom tiderna och kammade dessutom hem förstapriset på 10 miljoner dollar. Cirka 74 miljoner kronor.

Stort grattis till en mycket välförtjänt seger Martin!

604154_10153382675004816_2893652947870576465_n