Segerintervju med jaroiten

Segrare i NL Omaha Hi/Lo blev Karl ”jaroiten” Rosengård!

jaroiten

Första frågan blir naturligtvis, hur känns det att kunna titulera sig svensk mästare i online-SM 2017?
Det känns väldigt roligt att vara svensk mästare i något, särskilt i poker som jag har spelat så länge och mycket.

Var du illa ute någongång eller flöt det på?
Jag tyckte att spelet flöt på rätt så bra. Men jag ”late reggade” mig till turneringen så vissa hade ett rätt stort markerövertag från start, men jag dubblade ganska snabbt upp och efter det kändes det lovande.

Någon extra minnesvärd hand under turneringen?
Nej ingen som direkt sticker ut.

När kände du att det här tar jag hem?
Kom tvåa i online-SM i NLT heads up 2015, och jag ville undvika ett likadant slut denna gång så jag tog inte ut segern förrän sista kortet var delat. Men det kändes rätt bra att gå in i heads-up:en med cirka 80% av markerna.

Har du spelat poker länge?
Jag har spelat poker på skoj sen jag var liten, men blev riktigt intresserad i samband med ”pokerboomen” 2004-2005 ungefär.

Blir det Live-SM i Tallinn nu i höst?
Jag är väldigt sugen, men inte helt säker. Jag skall i alla fall spela Paf Poker Challenge på Åland helgen efter som jag kvalat in till.

Än en gång, grattis från Svenska Pokerförbundet!