Online-SM 2024 på Unibet – Vinnare av Event #1 Texas Centroll, Malmqvist28!

Vi är mitt uppe i Poker-SM Online 2024 på Unibet, och vi har redan avklarat en handfull SM-event! Main Event är drygt två veckor bort och för att verkligen komma i rätt stämning, ska vi ta pulsen på alla som har vunnit något av de tidigare eventen i år.

Först ut är, givetvis, årets första titel-vinnare som vann SM Centroll: ”Malmqvist28”!

Stort grattis till vinsten i SM Centroll, Malmqvist28! Nu var det ju någon vecka sedan, men hur känns det att ha tagit titeln i årets första SM-event?

Superkul att kunna få kalla sig själv svensk mästare.

Ta oss igenom turneringen. Var det berg-och-dalbana, eller ”smooth sailing” från första handen?

Tyckte jag spelade ganska stabilt ända fram till finalbordet då det började gå lite upp och ner men sen fick jag en fin dubbling. Sen var det Heads Up och jag vevade in en färgstege och då kände jag att det nästan var klart.

Har du någon SM-titel sedan tidigare under något annat nick, eller var detta första?

Första men förmodligen inte sista hoppas jag på.

Berätta lite mer om dig själv. Hur länge har du spelat poker, och hur blev du introducerad till spelet vi alla älskar?

Jag fyller snart 19 år och började spela direkt när jag var 18. Jag har alltid gillat att spela kort och började spela lite på skoj med några vänner sen efter det så har jag utvecklats att bli bättre. Superkul att man kan börja se resultat men jag strävar efter att bli bättre såklart.

Vilket är ditt bästa pokerminne i karriären hittills? Kan det vara denna titel?

Ja, det måste vara denna titel.

Hur har resterande SM-event gått?

Jag har spelat några event men har haft fel mindset och en rejäl dos med otur.

Main Event, som spelas 17/3, närmar sig med stormsteg. Kommer vi få se dig i startfältet?

självklart, inkvalad och klar!